Et llistem les preguntes més freqüents per resoldre de manera fàcil els teus dubtes

Si, trobareu indicada una zona per poder deixar el vostre vehicle. Agafeu la bossa i pujeu 3min a peu fins a recepció, anireu endinsant-vos al bosc i on comença la vostra experiència! 🙂 Us explicarem tots els detalls per la vostra estada i la idea és gaudir d’una petita excursió d’uns 10-15min abans de trobar la vostra Cabana.

Si, i és un plaer sentir el contrast del fred de fora i el caliu de dins al niu. 😉
Les nostres cabanes estan pensades per aïllar temperatures de sota zero. Construïdes amb doble capa de fusta i amb llana de roca. També disposen d’estufa de Bioetanol, a més a més de nòrdic de 500grams i mantes addicionals.

Doncs que els sons de la natura s’intensifiquen i és un gran plaer pels sentits. 😉
Totes les nostres cabanes estan sostingudes amb l’arbre, no estan apuntalades a terra per tant, sempre tenen un sútil i agradable vaivé. Aptes i a prova de vèrtig 😉

No, la idea és que pugueu gaudir de totes les comoditats i que no hagueu de preocupar-vos per res.
Dins la cabana disposeu de llit de 1,50m amb llençols i nòrdic. Tovallola de mans pel bany. I mantes durant els mesos més freds.

Bàsicament, recomanem calçat de muntanya i motxilla pràctica. Hem de recordar que son camins de bosc 😉 I poca cosa material de més! Tan sols estar oberts a desplegar tots els sentits i gaudir dels regals de la Natura 😉

Si, disposeu d’una pica amb garrafa d’aigua per rentar cara, mans i dents. I també d’un wc “Poti-Poti”. En cas de voler dutxar-vos, disposeu de banys privats al costat de recepció i us podem deixar tovalloles, sabó i secador.

A recepció us entregarem un fanalet, frontal, llanterna i espelmes de led. Si voleu podeu portar algun punt addicional. Tot i que és un gust poder gaudir i anar amb el ritme circadià natural de la llum.

Diposem de cinc cabanes amb capacitat fins a 2 adults i 2 nens/es. Preparem un sofà supletori a la mateixa estança.
Per families amb més de 4 membres, solen distribuir-se en dues cabanes.
Benvinguts nens i nenes de totes les edats! 😉 És tan màgic per ells com pels adults.

No, és un accés fàcil i segur per a totes les edats. Primer hem de fer la petita excursió cap amunt de la muntanya d’uns 10-15min i un cop trobeu la vostra cabana hi ha una plataforma on estan les escales amb barrots a banda i banda per accediu directament a la vostra cabana.

Cada cabana té el seu encant. Per nosaltres, el que les fa especials son els diferents arbres, alçada i racons del bosc on es troben. També canvía la decoració i colors de cadascuna. I el seu nom, inspirat en bolets que es poden trobar al territori. Totes les nostres cabanes tenen una superfície de 25m2 i amb terrassa per poder gaudir dels esmorzars i sopars.

Troba la teva Cabana petit gran explorador! 😉

Som conscients que també és un lloc ideal pels nostres acompanyants animals. Però finalment hem decidit que no es permet l’entrada.

Les cabanes estan disponibles a partir de les 16h de la tarda. Evidentment podeu venir abans, deixar maletes a recepció i gaudir de l’entorn i de les activitats que hagueu reservat. L’hora de sortida és a les 12h del migdia.

Per a qualsevol altra informació, no dubteu en contactar-nos i en parlem!

Suma nits especials a la teva vida

Dedicar-se un temps per parar i gaudir d’allò que ens ve de gust, et renova, i és essencial per viure bé.

Newsletter

SUMA’T A LA COMUNITAT D’EN CABANET!
Acumula Cabanets, i obtindràs beneficis per les properes estades.