Logo Cabanes Dosrius a color per el seu 10 aniversari

Et llistem les preguntes més freqüents per resoldre de manera fàcil els teus dubtes

Si, trobareu indicada una zona per poder deixar el vostre vehicle. Agafeu la bossa i pujeu 3min a peu fins a recepció, anireu endinsant-vos al bosc i on comença la vostra experiència! 🙂 Us explicarem tots els detalls per la vostra estada i la idea és gaudir d’una petita excursió d’uns 10-15min abans de trobar la vostra Cabana.

Si, i és un plaer sentir el contrast del fred de fora i el caliu de dins al niu. 😉
Les nostres cabanes estan pensades per aïllar temperatures de sota zero. Construïdes amb doble capa de fusta i amb llana de roca. També disposen d’estufa de Bioetanol, a més a més de nòrdic de 500grams i mantes addicionals.

Doncs que els sons de la natura s’intensifiquen i és un gran plaer pels sentits. 😉
Totes les nostres cabanes estan sostingudes amb l’arbre, no estan apuntalades a terra per tant, sempre tenen un sútil i agradable vaivé. Aptes i a prova de vèrtig 😉

No, la idea és que pugueu gaudir de totes les comoditats i que no hagueu de preocupar-vos per res.
Dins la cabana disposeu de llit de 1,50m amb llençols i nòrdic. Tovallola de mans pel bany. I mantes durant els mesos més freds.

Bàsicament, recomanem calçat de muntanya i motxilla pràctica. Hem de recordar que son camins de bosc 😉 I poca cosa material de més! Tan sols estar oberts a desplegar tots els sentits i gaudir dels regals de la Natura 😉

Si, disposeu d’una pica amb garrafa d’aigua per rentar cara, mans i dents. I també d’un wc “Poti-Poti”. En cas de voler dutxar-vos, disposeu de banys privats al costat de recepció i us podem deixar tovalloles, sabó i secador.

A recepció us entregarem un fanalet, frontal, llanterna i espelmes de led. Si voleu podeu portar algun punt addicional. Tot i que és un gust poder gaudir i anar amb el ritme circadià natural de la llum.

Diposem de cinc cabanes amb capacitat fins a 2 adults i 2 nens/es. Preparem un sofà supletori a la mateixa estança.
Per families amb més de 4 membres, solen distribuir-se en dues cabanes.
Benvinguts nens i nenes de totes les edats! 😉 És tan màgic per ells com pels adults.

No, és un accés fàcil i segur per a totes les edats. Primer hem de fer la petita excursió cap amunt de la muntanya d’uns 10-15min i un cop trobeu la vostra cabana hi ha una plataforma on estan les escales amb barrots a banda i banda per accediu directament a la vostra cabana.

Cada cabana té el seu encant. Per nosaltres, el que les fa especials son els diferents arbres, alçada i racons del bosc on es troben. També canvía la decoració i colors de cadascuna. I el seu nom, inspirat en bolets que es poden trobar al territori. Totes les nostres cabanes tenen una superfície de 25m2 i amb terrassa per poder gaudir dels esmorzars i sopars.

Troba la teva Cabana petit gran explorador! 😉

Som conscients que també és un lloc ideal pels nostres acompanyants animals. Però finalment hem decidit que no es permet l’entrada.

Les cabanes estan disponibles a partir de les 16h de la tarda. Evidentment podeu venir abans, deixar maletes a recepció i gaudir de l’entorn i de les activitats que hagueu reservat. L’hora de sortida és a les 12h del migdia.

Per a qualsevol altra informació, no dubteu en contactar-nos i en parlem!

Suma nits especials a la teva vida

Dedicar-se un temps per parar i gaudir d’allò que ens ve de gust, et renova, i és essencial per viure bé.

Imatge amb forma de fulla amb una casa per als ocells en plena natura

Newsletter

SUMA’T A LA COMUNITAT D’EN CABANET!
Acumula Cabanets, i obtindràs beneficis per les properes estades.