La nostra

HISTÒRIA

Tal i com li agradava fer a l’Agustí amb tots els visitants…

Ens agradaria poder seure aquí al bosc tranquil·lament amb vosaltres, mentre prenem quelcom, i explicar-vos la nostra història.

Un equip que suma i cuida el detall

Se’ns dubte la seva actitud de perseverança i resiliència envers les situacions complexes de la vida, son valors que ens ha deixat l’Agustí pel nostre dia a dia. I ens recorda que lo important no és allò al que ens enfrontem sinó la manera com ho fem. 

Agustí

Dona lluitadora i treballadora, amb les idees molt clares. L’ordre i la neteja són dues de les seves virtuts. No se li escapa cap taca! Està jubilada però sempre disposada ajudar amb el que calgui!

Mari

Resolutiu i disponible en tot moment. Sap posar fil a l’agulla quan cal! Mooolt pràctic. Passa a l’acció i es posa en marxa en un tres i no res!

De caràcter alegre i amb molt de sentit de l’humor. Amb ell no t’avorriràs pas!

Marc

La curiositat és el seu motor. Somiadora i entusiasta d’un món millor.  Però de vegades l’han d’ajudar a aterrar, i a integrar la practicitat! No pot evitar cuidar el detall. I encara que de vegades “no ho vulgui”, la Sensibilitat és inherent en ella.

Sandra

Amb poc més d’1 any, ja demanava pujar els esmorzars amb el cotxe elèctric! Ens enamora veure’l córrer pel bosc, com ens ajuda a preparar cistelles i a rebre els clients. Ell diu que la seva cabana preferida és la Pinetell!

Lluc

Amant incondicional dels animals i vasca d’origen. Tant la trobes dalt les teulades traient pinassa, com “t’atrapa al vol” un sofà llit de 50kg, de dalt de l’arbre! Forta i dura per fora, però acull a casa seva tots els animals i les persones que ho necessiten.

Begoña

Molt atenta i delicada amb tot allò que fa. Amb una gran capacitat per decorar amb harmonia cada racó. De vegades l’autoexigència i el perfeccionisme li poden! Però cada vegada li agraden més els reptes… 😉

Sonia

De sang llatina, ens regala sempre la calidesa del seu somriure i el “ritmasso” del seu “cuerpo”! Té mooolt bon gust per la decoració . I ens encanta com aporta el seu “touch” a l’equip i a les cabanes!

Nelson

De gran somriure i adaptable a tot allò que li presenta la vida. Cercador de l’excel·lència i contra més dinàmic millor! Així pot explorar un dels seus grans talents, la creativitat.

Luis

És una gata de bosc que ens acompanya des dels inicis! S’ha guanyat el protagonisme acompanyant als clients durant l’estada, amb mooolt d’amor.
I ens encanta recordar els noms tan originals que li posen els nens i nenes que “s’encarinyen” d’ella!

Mixeta
Aina
Clàudia
Alba

Compromís per a la sostenibilitat

CREIEM fermament, en un món ple de natura i en equilibri entre el medi natural i el desenvolupament econòmic sostenible per assolir el BenEstar social.

FEM del nostre dia a dia un compromís per millorar el nostre pas en aquest món, i procurar un impacte positiu en cada decisió i acció que prenem personalment i com Equip.

SOM proactius i motivats per la frase inspiradora de Jane Goodwall:

“Tenim la oportunitat i privilegi de la vida per fer d’aquest món, un indret millor”.

Tenim l’objectiu de promoure el consum conscient i responsable en el nostre dia a dia amb el recolzament i suport de:

Des del 2018 hem obtingut anualment el reconeixement oficial pel Compromís i Responsabilitat per un turisme sostenible. On cada membre de l’equip ens comprometem a assolir els nivells de qualitat treballant amb respecte vers les persones i el medi natural.

El segell Biosphere juntament amb la consultoria Pax Consulting, ens ajuda a recordar i a posar en valor tot allò que fem, i a seguir establint una millora contínua de les nostres accions. Alineades amb els ODS fixats per l’ONU.

Com a usuaris i consumidors, i tenim molt a dir I a fer! Així que procurem ser responsables i conscients de les nostres decisions. Podem ser activistes del canvi per un món millor! 😉

Cada acció que generem té un impacte en el món en que vivim i al futur que deixem. A Cabanes Dosrius, no ens limitem a reciclar, sinó que tenim presents les 7R’s:

Formem part del programa de Punts d’Informació Turística. Ens permet fer xarxa, i millorar la cohesió i l’intercanvi entre empreses i serveis del territori. Així com crear possibles sinèrgies amb altres projectes.

Impulsant el coneixement i creixement de tots els agents locals i posant en valor els recursos del territori.

A Cabanes Dosrius ens comprometem a avançar i millorar per assolir al 2030 els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible aprovats per les Nacions Unides per cobrir les dimensions socials, econòmiques i ambientals abordant el planeta, les persones, la prosperitat, la pau i les aliances.

Creiem en el comerç Just, Bo i Sa. Per això, sempre que sigui possible, treballem i col·laborem amb proveïdors locals i de proximitat, amb qui compartim valors ètics. I amb qui conjuntament, volem assolir un equilibri en el creixement econòmic i per tant, promoure un millor benestar social.

Vivències dels nostres clients

Comparteix amb nosaltres les teves experiències!
#cabanesdosrius @cabanesdosrius